Despre mine

Fotografia mea
Imi plac cartile vechi si mirosul lor, bibliotecile mari si pline de carti care asteapta sa fie descoperite, gargaritele, fluturii colorati, florile, caii, culorile colorate, zambetele si mai ales oamenii veseli pentru ca asa sunt si eu, cerceii mari si mici, Breezer-ul cu aroma de pepene rosu vara si iarna...iarna vinul fiert cu piper, scortisoara si mar, parfumul Addict, esarfele, rochiile, marea si frape-ul a la Bibi, apusul soarelui in mare, cerul luminat de mii de stele din noptile de vara de la Vadu, muzica, filmele de groaza, fotografiile,lumanarile parfumate si esentele tari, mirosurile care-mi trezesc amintiri despre oameni si locuri si orice este cu vanilie sau miroase a vanilie si multe multe altele...

marți, 5 ianuarie 2010

A murit Toni Tecuceanu :(

(imagine preluata de pe site-ul Cronicii Carcotasilor)
Membrul echipei Cronica Carcotasilor, Toni Tecuceanu, a murit in aceasta dimineata!  Cel de sus sa aibe grija de sufletul lui! Trecere usoara!

Dupa cum ne spunea Huidu pe blogul sau in data de 30 decembrie, Toni a fost dus in Ajunul Craciunului la spitalul Matei Bals in urma unei crize si internat la sectia de terapie intensiva. Dupa ce, in 2 ianurie 2010, starea lui era mai buna si reusea cat de cat sa respire singur, astazi sa aflam ca actorul s-a stins din viata.

Medicii l-au dignosticat cu gripa porcina. Pe parcursul sederii acestuia in spital a suferit si alte complicatii, repectiv boala "plamanului alb"(nu i se vad plamanii la radiografie), boala care i-a afectat plamanii in proportie de 85%.

Carcotasul povesteste pe site-ul Cronicii ca ii place “tot ce inseamna arta spectacolului”, fie ca este vorba de teatru, film, circ, opera sau sincretism. In plus, ii place natura, iar atunci cand are putin timp liber merge la munte, la mare sau la pescuit. Se descrie pe sine ca fiind “un monstru cu sensibilitate de copil, cateodata nervos”, caruia ii plac “lucrurile clare”.

Sa razi bine acolo sus!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu